GEEN UITDAGING TE GROOT

Vakgebieden

Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen bezit een brede expertise op bouwkundig gebied. Zowel in nieuwbouw, renovatie, verbouw en restauratie is veel ervaring en kennis. De korte lijnen in het bedrijf garanderen een flexibele werkwijze. Kortom Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen is hèt bedrijf voor al uw wensen en ideeën. Michielsen creëert met en voor u.  

Nieuwbouw

Een nieuwe woning van de grond af opbouwen tot een eigen unieke plek onder de zon. Al uw wensen vertalen in een thuis, dat is waar Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen voor staat. Michielsen heeft alle expertise in huis voor uw huis. Door de jarenlange ervaring, kundige medewerkers en ervaring tot in de kleinste details realiseert Michielsen de mooiste woningen voor u.

Renovatie en verbouwen

Deur laten maken? Andere keuken? Bedrijf aan huis of toch liever een warme overkapping? Voor elke kleine of grote verbouwing, aanbouw of opbouw staat het team van Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen voor u klaar. Michielsen denkt mee met uw plannen, vertaalt dat naar een projectplan en voert uit tot een echte verrijking van uw thuis. Bijzonder is de standaard.

 

 

Restauratie van monumentale panden

De bijzondere specialiteit van Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen is het restaureren van monumentale gebouwen (overheid en particulier). Dat vergt meer dan kennis van techniek. Dat vraagt om kennis van traditionele materialen, oog voor detail, gevoel voor de uitstraling van een gebouw en net dat extra beetje liefde voor het ambacht. Michielsen wordt warm van een ingewikkelde restauratie en helpt u graag authenticiteit weer tot leven te brengen.

 

Eens sparren over
nieuwbouw, restauratie of renovatie?

Mail of bel 013 543 0833 en we maken een afspraak.