HET TEAM WAAROP U KUNT BOUWEN

Huidige bedrijf

Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen is een allround bedrijf voor originele bouw, verbouw, renovatie- en restauratieprojecten. Het bedrijf werkt graag aan het verbouwen van panden en bouwen naar uw wens. Michielsen is specialist in het restaureren van gemeentelijke- en rijksmonumenten. De kennis, kunde en het hart die hiervoor nodig zijn, vraagt meer dan een doorsnee timmermansoog. Het gevoel voor detail en de aandacht voor de materialen ziet u dan ook terug in al hun projecten. Een sterk team, een goed uitgeruste werkplaats, een uitgebreid machinepark en ruim 75 jaar ervaring: Michielsen creëert met en voor u.

Arriaan van GestelHistorie

Al meer dan 75 jaar is Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen een begrip in de bouwsector. Gestart met het maken van kerkbanken is het bedrijf in drie Michielsen-generaties uitgegroeid tot een allround bedrijf dat bouwt, verbouwt, renoveert en restaureert van kleine tot grote projecten.

Arriaan van Gestel werkte als projectleider van een architectenbureau voor het eerst samen met Michielsen. Aangetrokken door het bedrijf en de cultuur is hij in dienst getreden bij Michielsen en heeft hij het bedrijf in 2018 overgenomen van de familie.

Arriaan is trots op de familiehistorie en zet het werk voort met dezelfde liefde voor het ambacht en gevoel voor uw wensen.

De kracht

Bij Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen blijft de projectleider bij de uitvoer in nauw contact met de opdrachtgever en is er ruimte om snel in te springen op onverwachte zaken die aanpassing vragen. De eigen werkplaats, modern machinepark en korte lijnen tussen medewerkers geven Michielsen de flexibele kracht tot creëren en realiseren. Door te kiezen voor Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen voor uw project, bent u verzekerd van een creatieve vertaling van uw wensen naar een concreet concept en een kundige uitvoering door een team vol vakmanschap.

Team

Bij Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen werkt een team van zeer ervaren kundige krachten en enthousiaste jonge mensen dat goed op 

pius

elkaar ingespeeld is. Het team is dan ook van vele markten thuis. Daarnaast werken ze met een vaste pool van onderaannemers en experts in diverse disciplines. U kunt uw hele project dus met een gerust hart in de ervaren handen van Michielsen leggen.

Aannemer- en Timmerbedrijf Michielsen is een erkend leerbedrijf met eerlijke aandacht voor het ambacht van timmerman en meer.

Eens sparren over
nieuwbouw, restauratie of renovatie?

Mail of bel 013 543 0833 en we maken een afspraak.

Al 75 jaar Tilburgse roots

Zwembad Ringbaan Oost Pure nostalgie

Specialistisch vakwerk

Al 75 jaar Tilburgse roots

Zwembad Ringbaan Oost Pure nostalgie

Specialistisch vakwerk